Ποιοί είμαστε

Η COMPUTER GRAPHIC DESIGN προσφέρει από το 1988 ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας για τους διαφημιστές, επιγραφοποιούς, μεταξοτύπες, φωτογράφους, τις επιχειρήσεις τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, αλλά και τις βιοτεχνίες-βιομηχανίες ενδύματος και υποδήματος.

Όλο αυτό το διάστημα η Computer Graphic Design έχει πετύχει συνεργασίες με κορυφαία εργοστάσια και οίκους του εξωτερικού όπως οι FOREVER, INSTA, POLI-TAPE, GEO-KNIGHT, AUTOART, BADGE PARTS, A.I.T. αλλά και άλλους, εξασφαλίζοντας άλλοτε αποκλειστικές αντιπροσωπήσεις και άλλοτε υψηλού επιπέδου συνεργασίες και εκπροσωπήσεις για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

  • Χαρακτηριστικό γνώρισμα της εταιρίας είναι η τεχνογνωσία και η υποστήριξη στις παρεχόμενες λύσεις προς τους πελάτες της. Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στον τομέα της θερμομεταφοράς σε πολλά διαφορετικά υλικά και επιφάνειες, εφοδιάζοντας την ελληνική αγορά με υλικά κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.
  • Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στον τομέα της θερμομεταφοράς σε πολλά διαφορετικά υλικά και επιφάνειες, εφοδιάζοντας την ελληνική αγορά με υλικά κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας.
  • ''Όλος ο κόσμος της θερμομεταφοράς'' είναι το motto της εταιρείας.
  • All the world of heat transfer