Personal Data protection policy

Εισαγωγή

Η σύμβαση αυτή καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών / μελών (εφ' εξής "χρήστες") από την Δ. Καρτσώνης ΕΠΕ (ιδιοκτήτρια, δημιουργό και δικαιούχο όλων των δικαιωμάτων της δικτυακής πύλης thermometafora.com) κατά την εγγραφή τους ή κατά διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου www.thermometafora.com.

Οι όροι και οι εγγυήσεις που αναφέρονται εδώ δεν καλύπτουν τη σχέση μεταξύ των χρηστών του thermometafora.com και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της Δ. Καρτσώνης ΕΠΕ.

Δεδομένης της φύσης και της έκτασης του Διαδικτύου υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Δ. Καρτσώνης ΕΠΕ δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του thermometafora.com στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του.

Πολιτική τήρησης αρχείου προσωπικών δεδομένων

Κατά την εγγραφή του χρήστη στο thermometafora.com θα ζητηθούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, όπως: Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Νομός, Πόλη, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κ.α.

Το thermometafora.com ακολουθεί απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων. Τα στοιχεία που δηλώνονται στις παραπάνω περιπτώσεις, δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την:

  • εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών, που παρέχει το thermometafora.com στους χρήστες του,
  • ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών,
  • επιλογή του περιεχομένου που προσφέρεται στους χρήστες, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις,
  • ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του thermometafora.com,
  • ενημέρωση τους σχετικά με νέες υπηρεσίες και προϊόντα
  • εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.

Κατ' εξαίρεση το thermometafora.com μπορεί να γνωστοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών του στις εξής περιπτώσεις:

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση χρηστών για τη καθοιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στοιχείων
  • Εάν απαιτηθεί από τον νόμο, απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή

Διόρθωση - Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Το thermometafora.com παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες, να τα διορθώσουν / επικαιροποιήσουν ή ακόμα και απλώς να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική επιλογή της υπηρεσίας του.

Ψηφοφορίες

Για τη συμμετοχή των χρηστών/επισκεπτών σε ψηφοφορία που διενεργείται από το thermometafora.com δεν ζητούνται προσωπικά στοιχεία. Η ψήφος του χρήστη καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα.

Σύνδεσμοί (Links) προς άλλα sites

Το thermometafora.com περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το thermometafora.com για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

IP Addresses

H διεύθυνση IP καθορίζεται από τον παροχέα της σύνδεσης (Internet Provider) μέσω της οποίας ο Η/Υ του χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επομένως και στις σελίδες του thermometafora.com. Η διεύθυνση IP κρατείται για τεχνικούς λόγους και για λόγους ασφαλείας των συστημάτων του thermometafora.com (server, data base, δικτύου κ.α ) και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Η διεύθυνση IP πρόσβασης του χρήστη στις σελίδες του thermometafora.com μπορεί να γνωστοποιηθεί, εφόσον ζητηθεί -τηρουμένης της προβλεπόμενης νόμιμης διαδικασίας- από τις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές ή άλλες κρατικές αρχές.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του thermometafora.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Σε αυτό το πλαίσιο οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει τροποποίηση του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το thermometafora.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών.
Η χρήση των υπηρεσιών του thermometafora.com συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

About us

Computer Graphic Design supports the Greek market with necessary equipment and consumables for the heat transfer of logos and designs on many different surfaces and materials.

Keep in Touch

 

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +30.210.82 17 295
  31-33 Parasiou str. - Athens, 10440, Greece

 

Latest News

01
Nov2015

New e-shop platform

Our new e-shop platform is now launched. Please check and let us know what you think.

13
Nov2014

Νέος τιμοκατάλογος

Σας ενημερώνουμε πως ανανεώσαμε τον ισχύοντα τιμοκατάλογο με νέα προϊόντα (Poli-melt, Poli-flex Blockout) και μικρές αλλαγές τιμών...

10
Nov2014

Αλλαγές στις οδηγίες εκτύπωσης Forever...

Σας ενημερώνουμε πως λόγω μικρών αλλαγών στα χαρτιά θερμομεταφοράς Forever Dark No Cut (A-foil & B-lowTemp) για...

07
Oct2013

Ενημέρωση για πρέσσα Poli-tape

Σας ενημερώνουμε πως λόγω μικρών αλλαγών στα χαρτιά θερμομεταφοράς για κούπες (και για σκληρές επιφάνειες γενικότερα), η...

06
Sep2013

Αλλαγές σε προϊόντα Forever

Σας ενημερώνουμε πως θα υπάρξουν μικροαλλαγές το αμέσως επόμενο διάστημα στα παρακάτω προϊόντα Forever: Το Subli-Dark 201 θα...

«
»

Search this site